Muranoglas is een hoogwaardig product uit Venetië, met een lange traditie. De ambachtelijke glasblazers op het eiland Murano verwerken het tot allerlei decoratieve voorwerpen, maar ook tot uitzonderlijk fijnzinnige kralen. Deze zijn handgeblazen en dikwijls ingelegd met 24kt goud, zilver of witgoud. Ze kunnen een zeer breed palet aan kleuren bezitten, in uiteenlopende combinaties.

Vanwege de karakteristieke uitstraling is muranoglas een dankbaar materiaal bij het ontwerpen van sieraden. Wanneer het muranoglas sieraad op de huid gedragen wordt komt het pas volledig tot zijn recht en vertoont een diepe gloed of een heldere schittering. Een muranojuweel heeft een aparte klasse, zeker wanneer het in evenwicht is met een bepaald huidtype.

Ontwerpster Lut Schops verstaat de kunst een uitgebalanceerd geheel te creëren met diverse materialen. Behalve het muranoglas gebruikt ze dikwijls zilver van hoge kwaliteit, naast zoetwaterparels, halfedelstenen en ethnische kralen. Haar creaties variëren van sober tot uitbundig, maar blijven toch steeds herkenbaar als 'rosaluz-sieraad' (de merknaam waaronder ze verkiest te werken)

Gitta verkoopt volgende producten.

Fantasiejuwelen
 
  Phyris logo
Cosmethische verzorging
(meer informatie)
johnvang logo
Make-up Collectie
(meer informatie)
 
  herome logo
Nailcare, footcare, handcare
(meer informatie)

Voet- en lichaamsverzorging